den 14 november 2018
Dagens namn: Emil, Emilia
Orsa kommun - helt enkelt!
Anslagstavla

Här publicerar vi tillkännagivanden om justerade protokoll, kommunfullmäktiges sammanträden samt övriga kungörelser och information som ska meddelas på kommunens anslagstavla.
Nyheter från Orsa kommun
2018-11-14

Mora, Orsa och Älvdalens kommuner byter telefonileverantör

På tisdag morgon den 20 november byter Mora, Orsa och Älvdalens kommuner och kommunala bolag telefonileverantör. Det kan därför vara svårt att nå oss på telefon fram till klockan 09.00 under den aktuella dagen.

Vi ber om ursäkt redan nu om det här ställer till problem för dig. Under telefonistoppet kan alla våra medarbetare nås som vanligt via e-post, eller hemsidor. För dig som medborgare blir allt sig likt efter vårt leverantörsbyte, alla telefonnummer är de samma som tidigare.

Man sitter med headset vid en dator och svarar i telefon2018-11-13

Möten mellan unga och beslutsfattare på agendan vid demokratidag

Under måndagen genomfördes demokratidagen "Ung i Orsa - helt enkelt". 45 deltagare diskuterade hur unga i Orsa ska möta beslutsfattare och vilka frågor som är aktuella för unga just nu.
Läs mer...


2018-11-13

Vintertrafik på Inlandsbanan startar 21 december

För sjunde vintern erbjuds daglig tågförbindelse mellan Östersund och Mora tur och retur på Inlandsbanan. Som tidigare år kommer det finnas transferbussar från Röjan vidare till fjälldestinationerna
Läs mer...


2018-11-08

MSB utbildar Orsas krisledningsorganisation

Myndigheten för samhällsskydd och beredskap, MSB, har i två dagar utbildat Orsas krisledningsorganisation i stabsmetodik.
Läs mer...


2018-11-07

Lanseringen av nya kommunwebben orsa.se skjuts fram

Arbetet med att skapa nytt innehåll till den nya kommunwebben orsa.se tar längre tid än beräknat. Webbplatsen skulle ha lanserats i slutet av november, men lanseringen skjuts nu fram till slutet av januari.
Läs mer...


2018-10-31

Lupp Orsa - Kunskap om unga gör skillnad för unga

Orsa kommun vill bli bättre på att ta hänsyn till ungdomars intressen och behov vid beslutsfattning. I november kommer Orsaskolans elever att få svara på en enkät, där ungas åsikter och tankar fångas upp.
Läs mer...


2018-10-31

Är du anhörig till någon som har ADHD?

Tisdagen den 6:e november kl 18:00-20:30 bjuds det in till föreläsning på Mora Folkhögskola under titeln Underbara ADHD. Föreläsare är Georgios Karpathakis.
Läs mer...


2018-10-30

Vad tycker du om Orsa?

Är du en av Orsas 800 medborgare som fått en medborgarundersökning från SCB, Statistiska centralbyrån, i brevlådan?
Läs mer...


Senast ändrad den 11 oktober 2018
Sidan underhålls med webKontroll från Daladatorer