den 25 mars 2017
Dagens namn: Marie bebådelsedag
Orsa kommun - helt enkelt!
Skola & Utbildning
Skola & Utbildning / 2017-03-24
Orsa går mot strömmen
Andelen lärare med pedagogisk examen minskar i Sverige men i Orsa ökar det för tredje året i rad och nu ligger vi i topp 15 i Sverige.
Aktuellt / 2017-03-24
Kontoret stängt fredag eftermiddag
Miljökontoret är stängt på eftermiddagen idag, fredag. Vi är åter på plats på måndag.
Aktuellt / 2017-03-16
Earth Hour 2017
Delta i WWF:s klimatmanifestation Earth Hour på lördag den 25/3. Energi- och klimatrådgivningen arrangerar i samarbete med naturskyddsföreningen och studiefrämjandet aktiviteter i mora och orsa.
Lediga platser / 2017-03-15
Verksamhet Omsorg söker Socialsekreterare, 100%
Lediga platser / 2017-03-14
Vi söker FRITIDSPEDAGOG till Digerbergets skola
Orsas barn- och utbildningsverksamhet är inne i en spännande period där vi påbörjat ett utvecklingsarbete som redan givit mätbara resultat, vi har på tre år blivit en av de bästa skolkommunerna i Dalarna.

Aktuellt från Orsa blir digital - nästan


Aktuellt från Orsa Aktuellt från Orsa har varit en uppskattad tidning men den har haft en brist. Den långa pressläggningen. Ofta har nyheterna varit gamla när de kommit ut. Det har varit svårt att hålla den ajour och ofta har vi fått lyfta ur artiklar i sista stund, eftersom de helt enkelt blivit överspelade.

Därför kommer vi nu att prova ett nytt koncept, om än under samma namn. Ett koncept som kombinerar det digitala med tryck. I fortsättning får ni nyheterna i korthet var fjortonde dag i Orsakompassen. Där kommer det att finnas fördjupningslänkar till orsa.se för den som vill veta mer.  Fördelen med det nya konceptet är - förutom att vi får ut nyheter snabbare - att vi kan kombinera flera media. Film, ljud, bild på ett effektivare sätt. Samtidigt som vi som gillar papperskänslan också får de viktigaste nyheterna - dessutom tätare än tidigare. 

Hoppas ni gillar nya konceptet!

Senast ändrad den 4 juli 2016
Sidan underhålls med webKontroll från Daladatorer