den 23 april 2017
Dagens namn: Georg, Göran
Orsa kommun - helt enkelt!
Kulturförvaltningen
Kulturförvaltningen / 2017-04-21
Keramik och svarta tryck
Vernissage 22 april, 13-15, på Orsa Kulturhus
Lediga platser / 2017-04-20
Förskolan i Orsa söker barnskötare/förskollärare/fritidspedagog
Orsas barn- och utbildningsverksamhet är inne i en spännande period där vi påbörjat ett utvecklingsarbete som redan givit mätbara resultat, vi har på tre år blivit en av de bästa skolkommunerna i Dalarna.
Skola & Utbildning / 2017-04-19
Grön Flagg till fritidshemmet Solsken i Skattungbyn
Grön Flagg, det svenska namnet på Eco-Schools, är både ett pedagogiskt verktyg och en certifiering för skolor och förskolor som arbetar aktivt och långsiktigt med hållbar utveckling i undervisningen och i den dagliga verksamheten.
Aktuellt / 2017-04-19
Stora biltvättarhelgen 22-23 april
Om du tvättar bilen på gatan rinner giftiga tungmetaller, oljerester och kemikalier rakt ut i naturen. Välj biltvätten istället så får du både en ren bil och tar hand om vår miljö.
Lediga platser / 2017-04-19
Vi söker LÄRARE till Kyrkbyns skola
Orsas barn- och utbildningsverksamhet är inne i en spännande period där vi påbörjat ett utvecklingsarbete som redan givit mätbara resultat, vi har på tre år blivit en av de bästa skolkommunerna i Dalarna.

Aktuellt från Orsa blir digital - nästan


Aktuellt från Orsa Aktuellt från Orsa har varit en uppskattad tidning men den har haft en brist. Den långa pressläggningen. Ofta har nyheterna varit gamla när de kommit ut. Det har varit svårt att hålla den ajour och ofta har vi fått lyfta ur artiklar i sista stund, eftersom de helt enkelt blivit överspelade.

Därför kommer vi nu att prova ett nytt koncept, om än under samma namn. Ett koncept som kombinerar det digitala med tryck. I fortsättning får ni nyheterna i korthet var fjortonde dag i Orsakompassen. Där kommer det att finnas fördjupningslänkar till orsa.se för den som vill veta mer.  Fördelen med det nya konceptet är - förutom att vi får ut nyheter snabbare - att vi kan kombinera flera media. Film, ljud, bild på ett effektivare sätt. Samtidigt som vi som gillar papperskänslan också får de viktigaste nyheterna - dessutom tätare än tidigare. 

Hoppas ni gillar nya konceptet!

Senast ändrad den 4 juli 2016
Sidan underhålls med webKontroll från Daladatorer