den 23 september 2017
Dagens namn: Tekla, Tea
Orsa kommun - helt enkelt!
Nyheter
Nyheter / 2017-09-21
Vem blir årets miljöpristagare?
Nu är det dags att nominera till årets miljöpris. Skicka din nominering till miljokontoret@orsa.se senast den 23 oktober.
Nyheter / 2017-09-18
Ställ dina frågor till Konkurrensverket
Upphandlingsenheten i Mora kommun bjuder in leverantörer, politiker, beställare och andra intresserade till informationsmöte med Konkurrensverket.
Nyheter / 2017-09-12
Romska röster - Fotografier av orsabördige Anders Ryman
Vernissage lördag 16 september kl. 13. Orsas nya kulturchef Barbro Fischerström inviger utställningen, Anders Ryman visar utställningen och Alexandra Särström och Livet Nord spelar romsk musik.
Nyheter / 2017-09-12
Turismen i Orsa fortsätter att öka
Turismen i Orsa kommun genererade totalt 34,8 miljoner i skatteintäkter under 2016. Branschen omsatte förra året totalt 344 miljoner kronor, en ökning från 2015 med 27 miljoner kronor.
Nyheter / 2017-09-05
Nya orsa.se - en kommunal servicewebb
Orsa kommun deltar i ett samarbetsprojekt och kommer tillsammans med Mora, Älvdalen och Vansbro bygga nya externa webbplatser. Lanseringen av de nya webbplatserna är beräknad till andra kvartalet 2018.

Antikrundan på Skeer den 3 september

Passa på att visa dina antika föremål för SVT-programmet Antikrundan. Det är första gången som ett avsnitt till det populära programmet spelas in i Orsa och Orsa kommun passar då på att visa en av landets vackrast belägna folkparker.

Fram till evenemanget genomgår Skeer en betydande uppfräschning och omkring parken röjs för bättre utsikt och parkeringsmöjligheter.

Tid och plats: Söndagen den 3 september på Folkets Park Skeer. Insläppet till värderingarna öppnar 12.00 och värderingarna pågår till 18.00. Ta gärna med någonting att sitta på.

Gratis parkering finns omkring parken. Utanför huvudentrén finns avlastningszon för tunga föremål. Orsa kommun har inte möjlighet att bistå med att avhämta föremål.

Man behöver inte anmäla sin medverkan i förväg. Som inträdesbiljett till evenemanget gäller en eller flera antika föremål, och man kan ta med sig en medföljande person i sitt sällskap.

Föremål som ej värderas är mynt, frimärken och musikinstrument.

Custom Car Club i Orsa säljer fika och korv och inramar evenemanget i 50-talsstil.

Orsa kommuns kontaktperson för evenemanget är Joakim Larsson, projektledare för Antikrundan i Orsa.

E-post: joakim.larsson@orsa.se
Tfn: 0250-55 21 14

Senast ändrad den 31 augusti 2017
Sidan underhålls med webKontroll från Daladatorer