den 18 januari 2019
Dagens namn: Hilda, Hildur
Orsa kommun - helt enkelt!
Politiska partier i kommunfullmäktige
 
 
Nyheter
Nyheter / 2019-01-10
Orsa Bibliotek & Kulturhus
Bokcirkel på dagtid startar inom kort
Nyheter / 2019-01-08
Ny hiss i Orsa Kulturhus
Från och med måndag 14 januari kommer hissen att vara avstängd i Kulturhuset
Nyheter / 2019-01-07
Orsa Kulturhus
Sista dagarna för Orsa Grafikverkstads utställning och extraöppet på onsdag kväll
Nyheter / 2018-12-27
Evenemang på Orsa Kulturhus
Orsa Konstförenings medlemsutställning
Nyheter / 2018-12-20
Ny webbplats för Brandkåren Norra Dalarna
Som en tidig julklapp lanserade Brandkåren Norra Dalarna den 19 december sin webbplats. Detta eftersom räddningstjänsten i Leksand, Mora, Orsa, Vansbro och Älvdalen från och med 1 januari kommer att ingå i ett förbund.
2018-02-01

Söka jobb i Orsa?

Från 1 februari blir det lättare att söka lediga jobb i Orsa kommun. Tillsammans med Mora och Älvdalen har Orsa upphandlat ett systemstöd för rekrytering.

- Vi är glada att ha vi fått tillgång till ett rekryteringsverktyg som hjälper oss i kontakten med våra sökanden. Alla ansökningar hanteras i verktyget och våra chefer kan nu ge våra sökande en snabbare feedback på ansökan eller andra frågeställningar som uppkommer under pågående rekryteringsprocess. Ur dokumentationshänsyn blir det också en stor fördel då ansökningar sparas direkt på samma ställe och det underlättar också diariehanteringen av handlingarna, säger Märit Lisell Gullberg, personalstrateg.

På startsidan finns en ikon för lediga jobb, klicka på den och samtliga lediga jobb inom Orsa kommun presenteras. Varje jobblänk tar dig vidare till platsannonsen, som berättar mer om uppdraget och kompetenskraven. Ansökan görs sedan direkt från annonsen. Som sökande blir det också lättare om man söker fler jobb.

Här hittar du Orsa kommuns lediga jobb

Senast ändrad den 28 december 2018
Sidan underhålls med webKontroll från Daladatorer