den 17 augusti 2018
Dagens namn: Verner, Valter
Orsa kommun - helt enkelt!
Politiska partier i kommunfullmäktige
 
 
Nyheter
Nyheter / 2018-08-16
Lördagsöppet på Orsa Bibliotek och Kulturhus
Från 1 september håller biblioteket och kulturhuset öppet kl 10-14 på lördagar
Nyheter / 2018-08-16
Antal anmälda brott i Orsa minskar
Vår kommunpolis Johan Hed berättar att sommaren varit lugn och antalet anmälda brott är det lägsta på fem år.
Nyheter / 2018-08-13
Eldningsförbudet i Dalarna hävt
Efter dialog med länets räddningstjänster så har Länsstyrelsen i Dalarna nu tagit beslut om att upphäva eldningsförbudet. Beslutet gäller från och med måndagen den 13 augusti.
Nyheter / 2018-08-07
Förtidsrösta
Det är snart dags för val till riksdag, kommun och landsting. Om du inte kan rösta på valdagen den 9 september så har du möjlighet att förtidsrösta. Den 22 augusti startar förtidsröstningen och pågår till och med valdagen.
Nyheter / 2018-08-01
Nytt om eldningsförbudet
Eldningsförbud gäller fortfarande i skog och mark och på iordninggjorda grillplatser i Orsa kommun. Förbudet gäller även campingplatser, stormkök eller engångsgrillar. Du får dock återigen grilla på din egen tomt.
2018-02-01

Söka jobb i Orsa?

Från 1 februari blir det lättare att söka lediga jobb i Orsa kommun. Tillsammans med Mora och Älvdalen har Orsa upphandlat ett systemstöd för rekrytering.

- Vi är glada att ha vi fått tillgång till ett rekryteringsverktyg som hjälper oss i kontakten med våra sökanden. Alla ansökningar hanteras i verktyget och våra chefer kan nu ge våra sökande en snabbare feedback på ansökan eller andra frågeställningar som uppkommer under pågående rekryteringsprocess. Ur dokumentationshänsyn blir det också en stor fördel då ansökningar sparas direkt på samma ställe och det underlättar också diariehanteringen av handlingarna, säger Märit Lisell Gullberg, personalstrateg.

På startsidan finns en ikon för lediga jobb, klicka på den och samtliga lediga jobb inom Orsa kommun presenteras. Varje jobblänk tar dig vidare till platsannonsen, som berättar mer om uppdraget och kompetenskraven. Ansökan görs sedan direkt från annonsen. Som sökande blir det också lättare om man söker fler jobb.

Här hittar du Orsa kommuns lediga jobb

Senast ändrad den 28 mars 2018
Sidan underhålls med webKontroll från Daladatorer