den 12 december 2018
Dagens namn: Alexander, Alexis
Orsa kommun - helt enkelt!
Nyheter
Nyheter / 2018-12-10
Klätter- och linbana vid Bergetskolan?
Några elever på Bergetskolan fick en idé till ett medborgarförslag efter att de vunnit ett skolval med sitt parti Aktivitetspartiet. De vill ha fler satsningar på aktiveter för barn och ungdomar i Orsa.
Nyheter / 2018-12-05
Vilka är vi?
Den 5 december satte Orsa kommun aktivt igång projektet ”Vilka är vi?”. En satsning kring integration och kunskapsutveckling. All personal i Orsa kommun ska utbildas och få möjlighet att samtala om frågor som rör integration.
Nyheter / 2018-11-30
Manifestation för miljön och klimatet
I Orsa och ett flertal kommuner i landet har människor under fredagen den 30 november samlats i en manifestation för miljön och klimatet. Initiativtagare är Naturskyddsföreningen.
Nyheter / 2018-11-30
Evenemang på Orsa Bibliotek & Kulturhus
Under julmarknaden i Orsa Centrum den 15 december har Biblioteket & Kulturhuset utökade öppettider och olika aktiviteter
Nyheter / 2018-11-28
25 år i Orsa kommuns tjänst
Vi säger stort tack till dessa personer som arbetat hos oss i Orsa kommun i 25 år. I måndags i samband med kommunfullmäktiges sammanträde tackades de med blomster och presenter.
2018-10-16

Information om Orsa stadsnät

Orsa kommun är i ett skede där fibernätet fortfarande byggs ut och förtätas. Även om du har skrivit på ett avtal och skickat in det till kommunen kan själva installationen dröja. Nedan finns information som kommunen kontinuerligt uppdaterar om utbyggnadstakt för varje område.  
 

Är du intresserad av att veta mer om fiberutbudet eller lägga in en intresseanmälan för tecknande av avtal, finner du detta till höger under Orsa Stadsnät. Det går också bra att maila till stadsnat@orsa.se så hör vi av oss. Det kan dröja innan du får en återkoppling men vi hoppas på överseende med detta.

Information om utbyggnaden av stadsnätet per område, kan du läsa här

 

Senast ändrad den 7 december 2018
Sidan underhålls med webKontroll från Daladatorer