den 18 november 2018
Dagens namn: Lillemor, Moa
Orsa kommun - helt enkelt!
Ordförande

Håkan Yngström (c)Håkan Yngström (C)
hakan.yngstrom@orsa.se

 
Nyheter
Nyheter / 2018-11-14
Mora, Orsa och Älvdalens kommuner byter telefonileverantör
På tisdag morgon den 20 november byter Mora, Orsa och Älvdalens kommuner och kommunala bolag telefonileverantör. Det kan därför vara svårt att nå oss på telefon fram till klockan 09.00 under den aktuella dagen.
Nyheter / 2018-11-15
Kritik för hantering av barnutredningar
Inspektionen för vård och omsorg, IVO, har granskat hur kommunen hanterar utredningar av barn och unga som behöver stöd och hjälp. IVO ställer nu krav på 17 åtgärder för att förbättra arbetet. 
Nyheter / 2018-11-13
Möten mellan unga och beslutsfattare på agendan vid demokratidag
Under måndagen genomfördes demokratidagen "Ung i Orsa - helt enkelt". 45 deltagare diskuterade hur unga i Orsa ska möta beslutsfattare och vilka frågor som är aktuella för unga just nu.
Nyheter / 2018-11-13
Vintertrafik på Inlandsbanan startar 21 december
För sjunde vintern erbjuds daglig tågförbindelse mellan Östersund och Mora tur och retur på Inlandsbanan. Som tidigare år kommer det finnas transferbussar från Röjan vidare till fjälldestinationerna
Nyheter / 2018-11-08
MSB utbildar Orsas krisledningsorganisation
Myndigheten för samhällsskydd och beredskap, MSB, har i två dagar utbildat Orsas krisledningsorganisation i stabsmetodik.
2018-10-16

Information om Orsa stadsnät

Orsa kommun är i ett skede där fibernätet fortfarande byggs ut och förtätas. Även om du har skrivit på ett avtal och skickat in det till kommunen kan själva installationen dröja. Nedan finns information som kommunen kontinuerligt uppdaterar om utbyggnadstakt för varje område.  
 

Är du intresserad av att veta mer om fiberutbudet eller lägga in en intresseanmälan för tecknande av avtal, finner du detta till höger under Orsa Stadsnät. Det går också bra att maila till stadsnat@orsa.se så hör vi av oss. Det kan dröja innan du får en återkoppling men vi hoppas på överseende med detta.

Information om utbyggnaden av stadsnätet per område, kan du läsa här

 

Senast ändrad den 22 maj 2018
Sidan underhålls med webKontroll från Daladatorer