den 21 maj 2018
Dagens namn: Konstantin, Conny
Orsa kommun - helt enkelt!
Kontakta oss
 

Integrationssamordnare: 
Åse Wadlund
Telefon: 0250- 55 21 99

Abdirahman Nur
Telefon: 0250-55 21 98

Anne Kasenene
Telefon: 0250-55 23 02

Regeringens sida om nyanländas etablering i Sverige

Konsumentinformation för dig som är ny i Sverige:

På svenska

In english

Arabic, العربية

Persian, فارسی

Dari, دری

Tigrinya, ትግርኛ

Kurdish, كوردی-سۆرانی

Somali, af-Soomaali

 

 
Nyheter
Nyheter / 2018-05-21
Sommarens låtskrivarläger i Orsa
Dalapop och Orsa kommun och Studiefrämjandet m fl ordnar under sommaren tre låtskrivarworkshops, ledda av Michael Blair och Janne Bäckman och med fler inspiratörer på gästlistan. De tre workshoparna är öppen för alla - proffs som nybörjare!
Nyheter / 2018-05-17
Vad vill vi uppnå med nya webbplatsen?
Ge god service, öka engagemanget och delaktigheten, effektivisera de kommunanställdas arbetsuppgifter och stärka kommunens varumärke. Det är de effekter som de nya webbplatserna ska ge. Nu inleds arbetet med att bygga webbarna.
Nyheter / 2018-05-17
Beslut fattat av IVO angående lex Sarah-anmälan inom äldreomsorgen
Beslut har kommit från inspektionen för vård och omsorg (IVO) angående den anmälan om missförhållanden som gjordes i början av februari. IVO avslutar ärendet och kommer inte att vidta några ytterligare åtgärder.
Nyheter / 2018-05-15
Sångläger i Orsa - för barn mellan 9-14 år
Sånglägret 2018 - för barn som vill sjunga, showa och ha kul tillsammans.
Nyheter / 2018-05-15
Bästa förbättringen av näringslivsklimatet i länet
Orsa har stått för den bästa förbättringen av näringslivsklimatet i länet. Detta enligt Svenskt Näringslivs mätning. Det totala omdömet har stigit från betyget 3,1 till 3,4.
2018-02-01

Söka jobb i Orsa?

Från 1 februari blir det lättare att söka lediga jobb i Orsa kommun. Tillsammans med Mora och Älvdalen har Orsa upphandlat ett systemstöd för rekrytering.

- Vi är glada att ha vi fått tillgång till ett rekryteringsverktyg som hjälper oss i kontakten med våra sökanden. Alla ansökningar hanteras i verktyget och våra chefer kan nu ge våra sökande en snabbare feedback på ansökan eller andra frågeställningar som uppkommer under pågående rekryteringsprocess. Ur dokumentationshänsyn blir det också en stor fördel då ansökningar sparas direkt på samma ställe och det underlättar också diariehanteringen av handlingarna, säger Märit Lisell Gullberg, personalstrateg.

På startsidan finns en ikon för lediga jobb, klicka på den och samtliga lediga jobb inom Orsa kommun presenteras. Varje jobblänk tar dig vidare till platsannonsen, som berättar mer om uppdraget och kompetenskraven. Ansökan görs sedan direkt från annonsen. Som sökande blir det också lättare om man söker fler jobb.

Här hittar du Orsa kommuns lediga jobb

Senast ändrad den 28 mars 2018
Sidan underhålls med webKontroll från Daladatorer