den 25 februari 2018
Dagens namn: Sigvard, Sivert
Orsa kommun - helt enkelt!
 
Nyheter
Nyheter / 2018-02-22
Nystart för verksamheten 13+ på Ungdomens Hus den 1 mars
I samråd med ungdomarna själva har en ny verksamhet utformats på Ungdomens Hus.
Nyheter / 2018-02-14
Samhällschefen Celia Yoshida Ahlin slutar
Samhällschefen Celia Yoshida Ahlin har sagt upp sig från Orsa kommun för att börja en ny tjänst närmare hemmet i Västerbotten.
Nyheter / 2018-02-09
Orsa kommun Lex Sarah-anmäler missförhållanden inom äldrevården
Orsa kommun anmäler sig själv genom en så kallad Lex Sarah-anmälan. Anledningen är att personal uppmärksammat missförhållanden hos en boende inom äldreomsorgen.
Nyheter / 2018-02-09
Granskning av kommunens fiberutbyggnad
Med anledning av de uppgifter som framkommit i P4 Dalarnas granskning av fiberutbyggnaden i Mora, Orsa och Älvdalen har kommunerna beslutat att tillsätta en extern utredning.
Nyheter / 2018-02-08
Orsa mobiliserar för ett bättre näringslivsklimat
Orsa kommun har satt ett tydligt mål att vara bland de 100 bästa i Svenskt Näringslivs ranking senast år 2020. Vid måndagens kommunfullmäktige antogs i full enighet en Näringslivsstrategi som anger hur målen ska uppnås.
2018-02-01

Söka jobb i Orsa?

Från 1 februari blir det lättare att söka lediga jobb i Orsa kommun. Tillsammans med Mora och Älvdalen har Orsa upphandlat ett systemstöd för rekrytering.

- Vi är glada att ha vi fått tillgång till ett rekryteringsverktyg som hjälper oss i kontakten med våra sökanden. Alla ansökningar hanteras i verktyget och våra chefer kan nu ge våra sökande en snabbare feedback på ansökan eller andra frågeställningar som uppkommer under pågående rekryteringsprocess. Ur dokumentationshänsyn blir det också en stor fördel då ansökningar sparas direkt på samma ställe och det underlättar också diariehanteringen av handlingarna, säger Märit Lisell Gullberg, personalstrateg.

På startsidan finns en ikon för lediga jobb, klicka på den och samtliga lediga jobb inom Orsa kommun presenteras. Varje jobblänk tar dig vidare till platsannonsen, som berättar mer om uppdraget och kompetenskraven. Ansökan görs sedan direkt från annonsen. Som sökande blir det också lättare om man söker fler jobb.

Här hittar du Orsa kommuns lediga jobb

Senast ändrad den 23 februari 2018
Sidan underhålls med webKontroll från Daladatorer