den 23 april 2017
Dagens namn: Georg, Göran
Orsa kommun - helt enkelt!
 
Kulturförvaltningen
Kulturförvaltningen / 2017-04-21
Keramik och svarta tryck
Vernissage 22 april, 13-15, på Orsa Kulturhus
Lediga platser / 2017-04-20
Förskolan i Orsa söker barnskötare/förskollärare/fritidspedagog
Orsas barn- och utbildningsverksamhet är inne i en spännande period där vi påbörjat ett utvecklingsarbete som redan givit mätbara resultat, vi har på tre år blivit en av de bästa skolkommunerna i Dalarna.
Skola & Utbildning / 2017-04-19
Grön Flagg till fritidshemmet Solsken i Skattungbyn
Grön Flagg, det svenska namnet på Eco-Schools, är både ett pedagogiskt verktyg och en certifiering för skolor och förskolor som arbetar aktivt och långsiktigt med hållbar utveckling i undervisningen och i den dagliga verksamheten.
Lediga platser / 2017-04-19
Vi söker LÄRARE till Kyrkbyns skola
Orsas barn- och utbildningsverksamhet är inne i en spännande period där vi påbörjat ett utvecklingsarbete som redan givit mätbara resultat, vi har på tre år blivit en av de bästa skolkommunerna i Dalarna.
Lediga platser / 2017-04-13
Avdelningschef för arbetsmarknad och integration
Orsa kommun söker dig som vill jobba med att ansvara för arbetsmarknads- och integrationsfrågor. Strategiskt arbete, samverkan och nätverkande är hörnstenar i ditt uppdrag.
2017-03-10

Utvecklingsinriktad KOSTCHEF söks till Kostenheten

Det är många spännande saker på gång inom Kostprocesserna i Orsa kommun – hoppas att just Du vill vara med och styra utvecklingsresan!

Orsa ligger i norra delen av Siljansbygden. Genom kommunen går såväl Inlandsbanan som Inlandsvägen - Inlandets pulsåder. Övergången mellan det öppna landskapet vid Orsasjön och de stora skogarna i norr har gett Orsa en mångfald som saknar motstycke. Beläget vid Orsasjön erbjuder kommunen en fantastisk natur och många aktiviteter - sommar som vinter, både för kommunens cirka 7000 innevånare och för alla besökande turister. Orsa är en liten kommun. Vi har korta avstånd mellan människor och vill få saker gjorda utan att krångla till det. Orsa - helt enkelt!

Kostenheten i Orsa kommun ligger inom verksamhetsområdet Service och Utveckling och omfattar 5 tillagningskök som lagar mat till förskola, skola, äldreomsorg och ordinärt boende. De 22 medarbetarna utgörs av kockar och ekonomibiträden som alltid strävar efter att ge god service och vällagad mat. Vårt mål är att kommunens gäster ska uppleva oss som en enhet med mycket bra service och trevligt bemötande. Vi vill ha en personal som trivs på jobbet och genom detta också levererar mat med det lilla extra. Vi söker nu efter Dig som vill bli vår nästa Kostchef!

Vi söker dig som vill vara med och utveckla framtidens kosthantering och distribution i Orsa kommun. Som Kostchef kommer du att ansvara för kommunens kostprocesser. Arbetet innebär bland annat att du leder, planerar, utvecklar och utvärderar verksamheten såväl ekonomiskt som kvalitativt. I rollen som Kostchef ingår personal-, ekonomi- och arbetsmiljöansvar. Vi vill att du som Kostchef främjar lagarbete och arbetar för att skapa en positiv ”vi-känsla” inom Kostenheten såväl som i hela kommunen. Du kommer att ingå i ledningsgruppen för Service och Utveckling. Eftersom vi vet att ledarskapet är den viktigaste kuggen för att medarbetare ska trivas på sitt arbete så finns möjlighet till stöd och utveckling till våra chefer.

Personprofil
För att trivas i Kostchefsrollen i Orsa krävs goda ledaregenskaper. Du måste kunna engagera, entusiasmera och få med dig medarbetarna, vilket kräver att du både är lyhörd och tydlig i din ledarroll. Du är noggrann, kvalitetsmedveten och strukturerad samt verkar för en bra arbetsmiljö. Målinriktad och flexibel med öga för att se möjligheter till förbättring och effektivisering är också egenskaper som är värdefulla. Tålamod har du när det krävs, samt mod att lyfta avvikelser och att kunna ta snabba beslut när så är nödvändigt. Du inser vikten av att ha en god kunddialog och har förmåga att se alla kommunens medarbetare som ett lag som verkar mot samma mål!

Tillräckliga kvalifikationer (minimikrav)

 • Erfarenhet av arbetsledning med tillhörande ekonomi, arbetsmiljö och personalansvar
 • Erfarenhet av att leda personal i köksmiljö
 • Duktig på att kommunicera skriftligt och muntligt
 • Datavana med goda kunskaper i Officepaketet
 • Erfarenhet av ekonomisk uppföljning
 • Dokumenterade kunskaper om livsmedelshygien, HACCP och egenkontroll
 • Erfarenhet av att driva förändringsprocesser i en politiskt styrd organisation
 • Erfarenhet att arbeta mot mål med nyckeltal
 • B-körkort

Meriterande kvalifikationer

 • Erfarenhet av uppstart för mätning av produktionssvinn
 • Erfarenhet av kunddialog

Arbetsgivaren kommer att fästa stor vikt vid personlighet och engagemang hos den sökande.

Varaktighet/arbetstid:
Tillsvidareanställning, heltid 100%

Skicka din ansökan via e-post sokajobb@orsa.se senast 2017-04-30 och ange kostchef i ämnesraden. Urval av sökande sker fortlöpande. 

Har du ytterligare frågor kontakta Linda Haglund, Verksamhetsområdeschef Service och Utveckling, 0250-55 21 36.

Välkommen med din ansökan!
 

Vi undanber oss vänligt men bestämt alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Senast ändrad den 16 mars 2015
Sidan underhålls med webKontroll från Daladatorer