den 28 juli 2017
Dagens namn: Botvid, Seved
Orsa kommun - helt enkelt!

JOBBNÄTVERKET

Jobben du inte trodde fanns!

Jobbnätverket

 
Lediga platser
Lediga platser / 2017-07-21
Orsa kommun/Gemensamt stöd och Medborgarservice söker utvecklingsinriktad utskottssekreterare/administratör
Lediga platser / 2017-07-14
Orsa kommun söker personalstrateg
Orsa ligger beläget vid Orsasjön i norra Dalarna och erbjuder en fantastisk natur med mycket aktiviteter sommar som vinter, både för kommunens ca 7 000 invånare och också för alla våra besökande turister.
Lediga platser / 2017-07-07
Orsa kommun söker Projektledare för Näringslivsutveckling
Orsa ligger beläget vid Orsasjön i norra Dalarna och erbjuder en fantastisk natur med mycket aktiviteter sommar som vinter, både för kommunens ca 7000 innevånare och också för alla våra besökande turister.
Lediga platser / 2017-07-07
Orsa kommun söker avdelningschef för arbetsmarknad och integration
Orsa ligger beläget vid Orsasjön i norra Dalarna och erbjuder en fantastisk natur och mycket aktiviteter sommar som vinter, både för kommunens ca 7000 innevånare och också för alla våra besökande turister.
Lediga platser / 2017-07-05
Verksamhet Omsorg i Orsa kommun söker en leg. Arbetsterapeut
Orsa ligger beläget vid Orsasjön i norra Dalarna och erbjuder en fantastisk natur och mycket aktiviteter sommar som vinter, både för kommunens ca 7000 innevånare och också för alla våra besökande turister.
2017-02-07

Orsa kommun söker kultur- och fritidschef

Orsa kommun söker dig som vill vara med och utveckla kultur- och fritidslivet i kommunen.

Kommunen genomgår just nu en process för att skapa en dynamisk organisation som kan möta samhällets utmaningar. Din roll blir att leda en verksamhet som utvecklar och inspirerar våra medborgare, företagare och besökare

Dina arbetsuppgifter
I rollen som kultur- och fritidschef ansvarar du för bland annat bibliotek, kulturhus, simhall, ishall, ridhus, sporthall och Ungdomens hus. Du blir Orsa kommuns representant i frågor och nätverk som berör kultur och fritid.

Du har budget- och personalansvar och ser möjligheter med att samverka både internt och externt för att nå dina uppsatta mål. Då arbetet med unga är politiskt prioriterat i kommunen kommer detta att vara en viktig punkt som genomsyrar alla verksamheter. För att lyckas i rollen bör du ha ett stort intresse för samhällsfrågor. Du rapporterar till samhällschefen och ingår i verksamhetens ledningsgrupp.

Din profil
Du bör ha relevant högskoleutbilning och goda erfarenheter av att arbeta som chef med budget- och personalansvar. Meriterande är tidigare erfarenhet med att jobba i en politiskt styrd organisation samt med förändringsarbete.

Som person är du en god lyssnare. Du är konstruktiv, tydlig och har god förmåga att kommunicera såväl internt som externt. Du trivs i en miljö med utvecklingsarbete och ser möjligheter i förändring. Du ser vikten av att bygga nätverk och goda relationer och har lätt för att samarbeta.

För tjänsten krävs B-körkort.

Fackling kontakt: Vision Åse Wadlund, tel 0250-55 21 99.

Vi samarbetar med Clockwork Rekrytering. För mer information är du varmt välkommen att kontakta rekryteringskonsult Marit Sandgren, tel 0733-512 729.

Välkommen med din ansökan via www.clockworkpersonal.se/lediga-jobb senast den 22 februari 2017.

Senast ändrad den 6 mars 2017
Sidan underhålls med webKontroll från Daladatorer