den 23 november 2017
Dagens namn: Klemens
Orsa kommun - helt enkelt!

JOBBNÄTVERKET

Jobben du inte trodde fanns!

Jobbnätverket

 
Lediga platser
Lediga platser / 2017-11-23
Verksamhet Omsorg söker Leg. Sjuksköterska
Lediga platser / 2017-11-23
Verksamhet Omsorg söker Leg. Arbetsterapeut
Lediga platser / 2017-10-31
Verksamhet Omsorg söker Socialsekreterare, 100%
Lediga platser / 2017-10-27
Vi söker BILDLÄRARE till Orsaskolan
Orsas barn- och utbildningsverksamhet är inne i en spännande period där ett påbörjat utvecklingsarbete har gett mätbara resultat, vi har på tre år blivit den bästa skolkommunen Dalarna.
Lediga platser / 2017-10-23
Vi söker timvikarier till grundskolan i Orsa
Vi söker lärarvikarier, i första hand utbildad personal, men även personer med bred arbetslivserfarenhet och goda kunskaper inom respektive verksamhet. Arbete med barn och ungdom är meriterande.
2017-02-07

Orsa kommun söker kultur- och fritidschef

Orsa kommun söker dig som vill vara med och utveckla kultur- och fritidslivet i kommunen.

Kommunen genomgår just nu en process för att skapa en dynamisk organisation som kan möta samhällets utmaningar. Din roll blir att leda en verksamhet som utvecklar och inspirerar våra medborgare, företagare och besökare

Dina arbetsuppgifter
I rollen som kultur- och fritidschef ansvarar du för bland annat bibliotek, kulturhus, simhall, ishall, ridhus, sporthall och Ungdomens hus. Du blir Orsa kommuns representant i frågor och nätverk som berör kultur och fritid.

Du har budget- och personalansvar och ser möjligheter med att samverka både internt och externt för att nå dina uppsatta mål. Då arbetet med unga är politiskt prioriterat i kommunen kommer detta att vara en viktig punkt som genomsyrar alla verksamheter. För att lyckas i rollen bör du ha ett stort intresse för samhällsfrågor. Du rapporterar till samhällschefen och ingår i verksamhetens ledningsgrupp.

Din profil
Du bör ha relevant högskoleutbilning och goda erfarenheter av att arbeta som chef med budget- och personalansvar. Meriterande är tidigare erfarenhet med att jobba i en politiskt styrd organisation samt med förändringsarbete.

Som person är du en god lyssnare. Du är konstruktiv, tydlig och har god förmåga att kommunicera såväl internt som externt. Du trivs i en miljö med utvecklingsarbete och ser möjligheter i förändring. Du ser vikten av att bygga nätverk och goda relationer och har lätt för att samarbeta.

För tjänsten krävs B-körkort.

Fackling kontakt: Vision Åse Wadlund, tel 0250-55 21 99.

Vi samarbetar med Clockwork Rekrytering. För mer information är du varmt välkommen att kontakta rekryteringskonsult Marit Sandgren, tel 0733-512 729.

Välkommen med din ansökan via www.clockworkpersonal.se/lediga-jobb senast den 22 februari 2017.

Senast ändrad den 6 mars 2017
Sidan underhålls med webKontroll från Daladatorer