den 19 januari 2018
Dagens namn: Henrik
Orsa kommun - helt enkelt!

JOBBNÄTVERKET

Jobben du inte trodde fanns!

Jobbnätverket

 
Lediga platser
Lediga platser / 2018-01-11
Bemanningssamordnare till Resurs- & Bemanningsenheten
Orsa ligger beläget vid Orsasjön i norra Dalarna och erbjuder en fantastisk natur med mycket aktiviteter sommar som vinter, både för kommunens ca 7 000 invånare och också för alla våra besökande turister.
Lediga platser / 2017-12-21
Hej, vill du vara timvikarie i våra förskolor?
Lediga platser / 2017-12-12
Vill du bli god man i Orsa kommun?
Vi söker dig som vill bli god man eller förvaltare för personer som på grund av hälsoskäl har nedsatt förmåga att sköta sina rättsliga, ekonomiska och/eller personliga angelägenheter.
Lediga platser / 2017-10-23
Vi söker timvikarier till grundskolan i Orsa
Vi söker lärarvikarier, i första hand utbildad personal, men även personer med bred arbetslivserfarenhet och goda kunskaper inom respektive verksamhet. Arbete med barn och ungdom är meriterande.
Lediga platser / 2017-10-13
Verksamhet Omsorg i Orsa kommun söker en Leg. Sjuksköterska, 100% Tjänst, Vikariat
Orsa ligger beläget vid Orsasjön i norra Dalarna och erbjuder en fantastisk natur och mycket aktiviteter sommar som vinter, både för kommunens ca 7000 innevånare och också för alla våra besökande turister.
2018-01-11

Bemanningssamordnare till Resurs- & Bemanningsenheten

Orsa ligger beläget vid Orsasjön i norra Dalarna och erbjuder en fantastisk natur med mycket aktiviteter sommar som vinter, både för kommunens ca 7 000 invånare och också för alla våra besökande turister.
Om dig

För att trivas som bemanningssamordnare hos oss bör du vara lösningsfokuserad och trivas med ett högt arbetstempo, där den ena dagen inte är den andra lik. Du har ett serviceinriktat och strukturerat arbetssätt med förmåga att hantera och prioritera mellan flera arbetsuppgifter samtidigt. Du har en god kommunikationsförmåga både i tal och skrift. Det är viktigt att du är självgående och gärna hugger i där det behövs för att lösa problem. Du är flexibel och har förmåga att prestera under tidspress.

Vidare trivs du i mötet med människor och har en utpräglad känsla för service. Dessutom har du en god administrativ förmåga och är van vid att arbeta strukturerat i en ostrukturerad vardag. Laganda och prestigelöshet är viktigt och stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

I rollen kommer det att ingå möten med bland andra enhetschefer och vikarierna, det gör att social säkerhet är viktigt kombinerat med lyhördhet, analytisk förmåga och helhetssyn. Ett krav är att du har god kunskap och lätt för att arbeta i IT-system, framför allt i Office och Office 365. Har du erfarenhet av att arbetat med bemanning i kommunal verksamhet inom omsorgen eller lärande och i systemstöd Schema & Bemanning är det ett mervärde. Du har goda kunskaper i det svenska språket både i tal och skrift.

Som person är du lugn och du har god förmåga att arbeta självständigt i en miljö med omväxlande tempo. Din samarbetsförmåga och din servicenivå är mycket god och du är ansvarsfull och ordningsam samt har öga för att se möjligheter till förbättring och effektivisering är också egenskaper som är värdefulla. Arbetsgivaren kommer att fästa stor vikt vid personlighet och engagemang hos den sökande.

Vi vill att du innehar körkort B.

Dina arbetsuppgifter

Arbetet som bemanningssamordnare består av att tillsätta vikarier till verksamheten efter beställning, för både korta och långa behov. I nära dialog med verksamheterna är du stödet till cheferna avseende vikarietillsättning. Beställningar läggs av chefen i ett systemstöd som du sen handlägger, du ska också vara kontaktperson både till verksamheten och till våra timanställda. Uppdraget kan dels handla om att vara behjälplig att rekrytera månadsanställd och timanställd personal tillsammans med enhetschef.

Du kommer även att sköta administration kring både timavlönad och månadsavlönad personal. Vidare kommer du att arbeta praktiskt med bemanning i systemstöd Schema & Bemanning. I tjänsten ingår också att hantera uppföljning av våra timavlönade utifrån Lagen om Anställningsskydd och stötta chefer med LAS-relaterade frågor. Utifrån kundernas behov ser du till att det blir en effektiv rekryteringsprocess och bra schemaläggning.

Du kommer ha regelbunden och aktiv dialog med våra verksamhetsområden så det är viktigt att du tycker om att samarbeta, bygga bra relationer, samt är lyhörd och lösningsfokuserad.

Du kommer att ha flera uppdrag på en gång, vilket kräver att du arbetar smart och strukturerat samt att du har en god förmåga att prioritera. Dina kunder återfinns i flera olika verksamhetsområden så som t.ex. skola, äldreomsorg, hemtjänst, kostenheten, arbetsmarknadsenheten, EKB. Ett viktigt uppdrag är att leda införandet av skolans verksamheter till resurs och Bemanningsenheten som ska stödja i vakanstillsättningen.

Anställningsvillkor

Vikariat i 6 månader. Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.

Kontaktinformation

Avdelningschef Cecilia Bogg, cecilia.bogg@orsa.se 0250-55 21 11

Vi vill att du skickar din ansökan via mejl till sokajobb@orsa.se senast 25 januari 2018. Ange referens Vikariat - Bemanningssamordnare i ämnesraden.

Välkommen med din ansökan!

 

Senast ändrad den 12 januari 2018
Sidan underhålls med webKontroll från Daladatorer