• Startsida
  • / Kalender
  • / RF-SISU Dalarna bjuder tillsammans med Orsa Kommun in till en kostnadsfri föreläsning med Johan Fallby.
Onsdag 11 november
Klockan 18.00 – 21.00
Orsa Lärcentrum, Barkgatan 20

RF-SISU Dalarna bjuder tillsammans med Orsa Kommun in till en kostnadsfri föreläsning med Johan Fallby.

Pojke tar tid på vuxen man som håller i en basketboll. Foto.

Hur kan du som förälder, och du som är både förälder och tränare, vara närvarande men inte styrande i ditt barns idrott?

Föräldrar är en viktig del i idrotten, inte minst som tränare och ledare, men också som de personer som känner sitt barn bäst. Johan tar upp frågor om idrottsföräldrars och tränares beteende för att ge ett bra stöd till barn och ungdomar i idrotten.

Föreläsningen gör upp med gamla sanningar, behandlar på ett nyskapande sätt föräldrarollen i idrotten. Föreläsningen bygger på forskning blandat med Johans egna erfarenheter. Du får forskningsbaserade praktiska råd om hur du blir en positiv kraft i ditt barns idrottsmiljö. Detta oavsett om målet är att lägga grunden till en aktiv livsstil eller ge barnet förutsättningar för att nå så långt det kan oavsett om du är tränare, ledare, och/eller förälder.

Information
Datum: Onsdag 11 november
Tid: 18.00 - 21.00
Plats: Orsa Lärcentrum, Barkgatan 20
Arrangör: Anci Wadman
Biljettinformation: Kostnadsfri föreläsning, anmälan senast onsdag den 4 november via länken. https://educationwebregistration.idrottonline.se/home/index/1405197 kallelse skickas via e-post efter anmälningstidens utgång.
Senast uppdaterad: 27 april 2021