Vill du hjälpa oss med nya infartstavlor?

Nu kan DIN bild bli den som välkomnar besökare och ortsbor till Orsa. När vi nu ska uppdatera våra infartstavlor vill vi ha din hjälp! Var med och tävla om att få välkomna alla till Orsa. Skicka in en bild som visar det bästa från ditt Orsa. Hur vill du att vi ska hälsa besökare och ortsbor välkommen?

Collage av infartstavlor

En solnedgång över Orsasjön, skotertur i vinterlandskap, barnens dans kring midsommarstången, utsikten från älgpasset eller kanske en bild från ditt mysigaste fikaställen. Nu kan DIN bästa bild vara den som får välkomna alla till Orsa på våra infartstavlor. Fem bilder ska utses som representerar våra årstider samt den "femte" årstiden vi ofta kan njuta av i Orsa, vårvintern.

Av alla bilder kommer 15 finalister plockas ut av en jury och därefter röstar Orsas invånare fram de fem vinnande bilderna. Senast 6 februari vill vi ha ditt tävlingsbidrag.

Förutom att bilderna kommer välkomna alla till Orsa på våra infartstavlorna finns chansen att få sin bild utställd på Orsa Kulturhus i sommar. Vinnarna samt utvalda bidrag får en plats på sommarutställningen som pågår 18 juni till 13 augusti.

Senast uppdaterad: 10 januari 2022