Årets medarbetare i Orsa kommun 2022 är utsedd

Publicerad: 14 december 2022

Orsa kommun vill belöna goda insatser och lyfta medarbetare som är goda föredömen. Därför utdelas för första året priset för Årets medarbetare i kommunen. Kommunfullmäktige uppmärksammade pristagaren under sitt möte den 12 december.

Årets medarbetare 2022, Johan Heimer, som arbetar som behandlingsassistent på IFO.

Årets medarbetare blev i år Johan Heimer som arbetar på Individ- och familjeomsorgen (IFO) som behandlingsassistent.

Motiveringen var:

Att arbeta med Johan är en förmån. Han har en förmåga att se det fina i alla han möter. Han kan lyfta, stötta och se det positiva. Han är empatisk, tålmodig, eftertänksam och lojal som person och har en förmåga att se alla i samhället. Johan har ett lugn som smittar och ger dem han möter en fin trygghet. Han är en väldigt kompetent kollega

Ett stort grattis till Johan!

Varför utse årets medarbetare?

I Orsa kommuns verksamheter jobbar många otroligt duktiga medarbetare. De bidrar alla till Orsas rykte som en attraktiv och kvalitativ kommun. Kommunen vill på detta sätt uppmärksamma våra kompetenta medarbetare. Det kan vara både enskilda medarbetare och arbetslag, som gör en arbetsinsats utöver det vanliga. Medarbetarnas insats har till exempel bidragit till verksamhetens utveckling, skapat arbetsglädje i arbetsgruppen, visat helhetsperspektiv eller på annat sätt visat på goda resultat i sitt uppdrag på arbetsplatsen.

Hur går nomineringen till?

Både medarbetare, chefer och medborgare får nominera personer eller arbetslag till årets medarbetare. Förslaget lämnas in med en motivering, det är sedan kommunens ledningsgrupp som fattar beslut om vem eller vilka som utses.

 

Senast uppdaterad: 14 december 2022