Julpresent

Information för dig som företagare

Julstjärna

Julstjärna

Tack för att du tar emot vårt presentkort!

Orsa kommun ger även i år sina anställda ett presentkort i julklapp, för att handla hos er företagare i kommunen. De flesta får 200 kr, men våra medarbetare inom Omsorgen, som gjort ett fantastiskt jobb under pandemin, får ytterligare 800 kr.

Vi har valt att gör två olika presentkort men alla har valören 200 kr. Därför kan en medarbetare vilja handla med upp till fem presentkort.

Du som företagare avgör själv om du vill ta emot presentkortet, därför har vi inte gått ut med någon särskild förfrågan i år. Inte heller står något företag omnämnt på korten.

Villkor för presentkorten

Presentkortet kan endast användas vid ett tillfälle och endast för köp i Orsa-företag. Varje kort måste alltså användas i sin helhet, innebär att pengar inte kan lämnas tillbaka. Detta är enligt Skatteverkets regler.

T ex om en vara kostar 175 kr (inkl moms) och kunden lämnar fram presentkortet, får ej växel i kontanter lämnas till köparen på 25 kr. Det är viktigt att komma ihåg att presentkortet inte får användas till inköp av alkohol eller tobak. Köparens namn ska stå angivet på varje kort.

Du som företagare skickar faktura till kommunen löpande (när det passar dig), dock senast den 30 juni 2021. Bifoga de presentkort som använts hos er.
Presentkorten är giltiga fram till 30 april 2021.

Faktura skickas till:

Orsa kommun
Ekonomikontoret
Box 23
794 21 ORSA

Är det något ytterligare du funderar över så kontakta någon på Personalenheten.

Senast uppdaterad: 13 april 2021