Sök feriepraktik som ung kommunutvecklare

Publicerad: 15 februari 2024

Vill du som ung vara med och påverka Orsa, nu och för framtiden?
Sök feriepraktik som ung kommunutvecklare!

En ung glad kille sitter framför sin dator, andra ungdomar sitter i bakgrunden.

Orsa kommun behöver hjälp med att göra Orsa till en bättre plats för unga att leva på. Därför anställer vi i år sex unga kommunutvecklare, som kommer att kunna vara med och skapa förändring!

Under året kommer ni bland annat att få veta mer om hur kommunen fungerar och om barn– och ungdomspolitiskt arbete lokalt, regionalt och nationellt. Ni kommer även att få möta politiker och personer som jobbar i kommunen, och andra unga kommunutvecklare från Dalarna.

Fokusområdet för årets unga kommunutvecklare är ”Unga och arbete”. Orsa behöver unga som jobbar, bor, och lever i kommunen. Vad krävs för att unga ska vilja och välja att stanna kvar i Orsa, flytta till Orsa eller flytta hem igen till Orsa?

Låter det spännande? Skicka in din ansökan nu!

Sista ansökningsdag: söndag 25 februari

I ansökan skriver du namn, adress, telefonnummer och personnummer, samt info om dig själv, varför du vill jobba som ung kommunutvecklare och varför just du ska få jobbet.

Arbetet som ung kommunutvecklare kan sökas av dig som går i gymnasiets årskurs 1 och 2 samt bor i Orsa.

Arbetet pågår under perioden 1 mars 2024–31 mars 2025 och kommer bestå av 1–2 träffar/månad (dagtid och kvällstid) samt två veckors feriepraktik 17–28 juni (dagtid).

Lön enligt avtal för feriepraktik. Skicka din ansökan via e-post till anders.rosell@orsa.se, skriv "Feriepraktik 2024" som rubrik.

För mer information: kontakta ungdomsstrateg Christina Nordmark christina.nordmark@orsa.se.

Vi ser fram emot din ansökan!

Senast uppdaterad: 15 februari 2024