Lediga jobb

Tack för att du är intresserad av att hjälpa oss på Orsa kommun!

Du kanske jobbar i en bransch som är ekonomiskt utsatt i spåren av coronaviruset och behöver ett tillfälligt jobb. Vi behöver dig och dina händer!

Under Ledig jobb nedan finns en annons som heter "Timvikarie i Orsa kommun". Klicka på den för att läsa mer om våra behov. Där kan du också skicka in din intresseanmälan. Vi hanterar ansökningar löpande!

Personal på äldreboende i samtal med boende, båda skrattar. Foto.

Orsa kommun jobbar aktivt för att möta kompetensutmaningen. Medarbetarskap och arbetsmiljö är två viktiga strategier för att bli en attraktiv arbetsgivare.
Respekt, samarbete och ansvar är en del av vår värdegrund som vi vill att varje medarbetare ska känna sig stolt över.

Orsa kommun är ortens största arbetsgivare med drygt 500 anställda. Vi är en liten kommun med korta avstånd mellan människor. Vi får saker gjorda utan att krångla till det.

Orsa ‑ helt enkelt!

Här arbetar du i en naturnära miljö där folk trivs och vill bo. Näringslivet är välmående och vi är en av landet mest kända turistorter. Med samverkan och korta beslutsvägar hoppas vi att du vill vara med och utveckla Orsa.

Att anmäla sitt intresse för att jobba som timavlönad vikarie

Orsa kommun lägger regelbundet ut en annons om att jobba som timavlönad vikarie. Vi tar inte emot ansökningar via mail eller post.

Finns det inte någon annons i listan nedan så kolla igen för det snart kommer en ny. Vi ser fram emot din anmälan!

Ibland kontaktar vi dig direkt innan ansökningstiden gått ut. Ibland håller vi särskilda rekryteringsträffar och skickar vi dig en inbjudan. Rekryteringsträffen brukar infalla cirka en vecka efter sista ansökningsdag.

Om du vill jobba som sommarvikarie inom Omsorgen går det bra att ansöka via särskild annons under lediga jobb nedan.

Clockwork hjälper oss med vissa rekryteringar.

Skolcheflänk till annan webbplats


Vi undanber oss bestämt alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp!

Text

Senast uppdaterad: 23 september 2020