Lediga jobb

Tack för att du är intresserad av att hjälpa oss på Orsa kommun. Du kanske jobbar i en bransch som är ekonomiskt utsatt i spåren av coronaviruset och behöver ett tillfälligt jobb.

Personal på äldreboende i samtal med boende, båda skrattar. Foto.

Orsa kommun jobbar aktivt för att möta kompetensutmaningen. Medarbetarskap och arbetsmiljö är två viktiga strategier för att bli en attraktiv arbetsgivare.
Respekt, samarbete och ansvar är en del av vår värdegrund som vi vill att varje medarbetare ska känna sig stolt över.

Orsa kommun är ortens största arbetsgivare med drygt 500 anställda. Vi är en liten kommun med korta avstånd mellan människor. Vi får saker gjorda utan att krångla till det. Orsa ‑ helt enkelt!

Här arbetar du i en naturnära miljö där folk trivs och vill bo. Näringslivet är välmående och vi är en av landet mest kända turistorter. Med samverkan och korta beslutsvägar hoppas vi att du vill vara med och utveckla Orsa.

Att anmäla intresse för att jobba som timavlönad vikarie

Orsa kommun lägger regelbundet ut annons där vi söker timavlönad vikarier. Finns det inte någon annons i listan nedan så kolla igen för det kommer snart en ny. Vi ser fram emot din anmälan. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via e-post eller post.

Ibland kontaktar vi dig direkt innan ansökningstiden gått ut. Håll koll på din e-post.

Musikskolechef Länk till annan webbplats.

Vid vissa rekryteringar samarbetar vi med Clockwork Bemanning och Rekrytering.

För mer information är du varmt välkommen att kontakta
Erica Sundin, 073-351 27 60.

Du som söker jobb och har skyddad identitet ska kontakta rekryteringsansvarig chef, som kommer guida dig vidare för en säker ansökningsprocess. Du ska inte ansöka digitalt, maila din ansökan, maila personuppgifter eller skapa ett konto i vårt rekryteringssystem. Du hittar kontaktuppgifter i rekryteringsannonsen.

Vi undanber oss bestämt alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp!

Senast uppdaterad: 25 maj 2022