Fritidsgårdar, Ungdomens hus

Ungdomens hus är för närvarande stängt på grund av pandemin. Du kan läsa mer om aktiviteter utomhus och på webben under fliken "Påsklov med Ungdomens hus" längre ner på den här sidan.

Ungdomens Hus

Ungdomens Hus är fritidsgården i Orsa för barn och ungdomar. Här kan du träffa kompisar och delta i aktiviteter som leds av våra fritidsledare.

Ungdomens hus

Ungdomens Hus är en mötesplats för barn och ungdomar. Här kan du umgås med kompisar, fika eller förverkliga dina idéer med hjälp av fritidsledarna.

I vårt hus har vi bokningsbara rum för dig som vill göra en aktivitet enskilt eller tillsammans med andra.

Medlemskort krävs för att boka rum och delta i aktiviteter. Medlemskortet är gratis. För mer information kontakta fritidsledarna. Du hittar deras kontaktuppgifter nedan.

 

Digital Tipspromenad

Ladda ner gratis appen ”Tipsrundan”. Skriv in koden för tipsrunda, koden kommer på Schoolsoft och våra social kanaler. På användarnamn: skriv både för och efternamn och mejladress. Ditt svar och deltagande är anonymt för andra deltagare.

Starten utgår från Ungdomens hus. Tio12 och 13+ rundan kan du gå eller cykla. Motorburen ungdoms runda går på stora vägar, här rekommendera vi EPA eller moped.

Här kan du vinna fina priser!

Påskharen 6, 7 och 8 april

Någonstans i Orsa kommun kommer en Påskhare gömma sig med påskägg, men haren kommer att förflytta sig med jämna mellanrum. Hitta påskharen och få ett ägg som bytes mot present på Ungdomens Hus. Ledtrådar och starttider om var påskharen är kommer ut på alla sociala kanaler.

Leta påskägg 10.00-15.00

Tisdag 6 april: Berget elljusspår 1,5 km

Torsdag 8 april: Lillån gångbana

Räkna våra påskägg som finns efter slingorna. När du tror att du har hittat alla ägg, sänd ett DM på Instagram eller skicka en Snap med antal ägg.
Här kan du vinna fina priser!

Discord

Vi kommer hänga på Discord under veckan, vi meddelar er vilka tider via våra sociala kanaler. För att få en inbjudan, skicka ett DM på Instagram eller PM på Facebook. För dig som går på 13+.

Våra sociala kanaler

Facebook: Ungdomens hus Orsa

Instagram: ungdomenshus

Snapchat: uh-orsa

Vi har blivit sponsrade av Ica Orsahallen, Orsa Kaffestuga, Coop Orsa och Cirkel K Orsa.

Vi vill tacka våra sponsorer som har gjort detta möjligt för oss!


Flicka målar påskägg

Kom ihåg

Vi måste alla hjälpas åt, så kom ihåg: Noggrann handtvätt, stanna hemma vid minsta förkylningssymptom. Stanna hemma 48 timmar efter att du har blivit symtomfri. Tänk på att undvika kramar och annan närkontakt.

Senast uppdaterad: 31 mars 2021