Jobba i kommunen

Publicerad: 18 januari 2023 Uppdaterad: 12 februari 2024

Orsa kommun har drygt 500 anställda inom till exempel vård, skola, omsorg och socialtjänst. Här finns många varierande yrken där vi tillsammans bidrar till samhällets utveckling. Medarbetarskap och arbetsmiljö är viktiga grundpelare och här erbjuds en närhet och enkelhet där vi får saker gjorda utan att krångla till det.

Många olika tjänster

Inom kommunen finns en rad spännande tjänster och många olika kompetenser behövs. Man kan bland annat arbeta som fritidsledare, barnskötare, lärare, specialpedagog, kurator, enhetschef, administratör, sjuksköterska, vårdbiträde, fysioterapeut, socialsekreterare, utredare, vaktmästare, kock, nämndsekreterare, intendent, kvalitetsstrateg, trafikingenjör, samhällsplanerare, näringslivsutvecklare, drifttekniker, ekonom, bibliotekarie, personalstrateg och kommunikatör. För att nämna några!


Här arbetar vi med medarbetarskap som bygger på lust och vilja, med aktiva, delaktiga och engagerade medarbetare som skapar utveckling och gör skillnad. Orsa vill växa och vi behöver hela tiden bli fler. Vill du vara en del av en organisation med korta beslutsvägar och samverkan i fokus - tveka inte att kolla in våra lediga tjänster nedan.

En kvinna sitter i en soffa tillsammans med en äldre man med skägg och glasögon.  Foto.

Timavlönad vikare

Orsa kommun söker regelbundet timavlönade vikarier. Du kan också skicka in en intresseanmälan så hör vi av oss till dig.


Mer information och ansökan

Film om att jobba i Orsa kommun