Nätverk och mötesplatser

Positiv utveckling skapas ofta i mötet med andra företagare. När vi samlar entreprenörskap, mod, skaparkraft och engagemang går vi framåt. I Orsa finns en rad olika aktiviteter, nätverk och mötesplatser där vi enkelt, digitalt eller fysiskt, kan träffas, inspireras, utvecklas och växa. I Orsa gör vi det möjligt.

Några personer sitter i ett möte. Foto.

Första fredagen i varje månad (ej januari, juli och augusti) arrangerar vi tillsammans med Företagarna Orsa Länk till annan webbplats. frukostmöten. Vi presenterar intressanta händelser i Orsa, nystartade företag, information från kommunen, aktuella upphandlingar och även evenemang. För att visa upp vilka lokaler och företag som finns i Orsa flyttar vi runt. Aktuell information om frukosten finns på Näringslivskontorets facebooksida Länk till annan webbplats..

Företagsstafetten har paus just nu. På Näringslivskontorets facebooksida Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. kan man läsa om alla företag som haft stafettpinnen.

I samarbete med kommunledningen besöker vi två företag varje vecka. Bakgrunden till besöken är att politiker och kommunledning vill ha en dialog med företagarna. Besöken presenteras på Näringslivskontorets facebooksida Länk till annan webbplats. varje torsdag.

Vill du att vi besöker ditt företag? Ta kontakt med oss så bokar vi in en dag. Kontaktuppgifter hittar du längre ner på sidan

Varje år under våren hålls en företagarvecka i Orsa. Med olika tema sätter vi fokus på Orsas företag och alla drivna företagare. Veckan kan innehålla studiebesök, öppet hus, föreläsningar, nätverksträffar och inspiration.

Att få hela Orsa att andas företagande under denna vecka och på sikt även stärka kompetensförsörjningen är syfte och mål med företagarveckan.

Senast uppdaterad: 2 maj 2024