Nätverk och mötesplatser

Positiv utveckling skapas ofta i mötet med andra företagare. När vi samlar entreprenörskap, mod, skaparkraft och engagemang går vi framåt. I Orsa finns en rad olika aktiviteter, nätverk och mötesplatser där vi enkelt, digitalt eller fysiskt, kan träffas, inspireras, utvecklas och växa. I Orsa gör vi det möjligt.

Några personer sitter i ett möte. Foto.

Första fredagen i varje månad (ej januari, juli och augusti) arrangerar vi tillsammans med Företagarna Orsa Länk till annan webbplats. frukostmöten. Vi presenterar intressanta händelser i Orsa, nystartade företag, information från kommunen, aktuella upphandlingar och även evenemang. För att visa upp vilka lokaler och företag som finns i Orsa flyttar vi runt. Aktuell information om frukosten finns på Näringslivskontorets facebooksida Länk till annan webbplats..

Varje måndag klockan 8.00 presenterar vi ett Orsa-företag på Näringslivskontorets facebooksida Länk till annan webbplats.. Företaget får skicka stafettpinnen vidare till ett nytt företag. Målet är att visa upp vilka företag som är verksamma i Orsa.

I samarbete med kommunledningen besöker vi två företag varje vecka. Bakgrunden till besöken är att politiker och kommunledning vill ha en dialog med företagarna. Besöken presenteras på Näringslivskontorets facebooksida Länk till annan webbplats. varje torsdag.

Vill du att vi besöker ditt företag? Ta kontakt med oss så bokar vi in en dag. Kontaktuppgifter hittar du längre ner på sidan

Varje år under våren hålls en företagarvecka i Orsa. Konceptet bygger på att några företag öppnar upp sina dörrar och bjuder in framför allt skolan för att visa upp sina verksamheter. Veckan bjuder även på intressanta föreläsningar. Syftet är att stärka kompetensförsörjningen på sikt och målet är att hela Orsa ska andas företagande under denna vecka.


Senast uppdaterad: 7 december 2023